De Ark- Die Arche-The Ark | Eden Lifestyle Centre | Het Kervel
Home
De Ark
Kinderen
Jeugd
Landgoed Het Kervel
Accomodatie
Activiteiten
Eden Lifestyle Centre
Producten
Projecten
Contact


Eden Lifestyle Centre 
Gezondheidscursussen- en avonden

Gezondheid is een kostbare schat. Dikwijls wordt dit opgeofferd aan een te gehaast leven en verkeerde gewoonten. Het hedendaagse niveau van levensnormen eist bij velen een hoge tol met inlevering van gezondheid en vitaliteit.

Middels cursussen, gezondheidsavonden, persoonlijk advies en eenvoudige behandelingen willen wij bijdragen aan de gezondheid en het geluk van mensen om ons heen.

Deze unieke programma’s, gebaseerd op natuurlijke methoden en medische kennis, zijn niet alleen bedoeld om ziekten te voorkomen, maar ook de basis van een effectieve behandeling van vrijwel alle moderne kwalen.
Jarenlange ervaring heeft aangetoond dat veel kwalen niet alleen te voorkomen zijn, maar ook teruggedrongen kunnen worden door aanpassingen van onze leefstijl. In de USA worden soortgelijke programma's gehouden onder de naam: NEW START.

Eerstvolgende D-tox programma met sappen en wellnessbehandelingen van 23-28 november 2014!
Voor informatie, klik hier.

Er zijn een aantal videoclips gemaakt van hydrotherapie, omslagen, sap maken etc. Deze zijn in het Engels, maar nog steeds aanschou- welijk genoeg om te begrijpen waar het om gaat. Klik hier om door te gaan naar de video-clips. Het eerste rijtje aan de linkerkant zijn video's voor een normale internetverbinding, het onderste rijtje aan de linkerkant zijn dezelfde video's, maar dan voor degenen met een trage internetverbinding.

Onderdelen van meerdaagse programma’s:

- Theoretische lessen
- Hydrotherapie
- Massage
- Kooklessen
- Saptherapie
- Beweging
- Persoonlijk advies
- Heerlijke maaltijden, vrij van dierlijke producten
- Ontspanning en rust

Een dag ziet er ongeveer als volgt uit:

Vroeg uit de veren, een dagopening, ontbijt, theorielessen, gymnastiek, massage of hydrotherapie, sapkuur, rust, middageten, vrije tijd, middagprogramma (praktische lessen, kooklessen, kruidentoepassingen, video etc.), avondeten, een korte theorieles, een dagsluiting en vroeg op stok (in bed!). Na elke maaltijd volgt een korte wandeling om de spijsvertering te bevorderen. De lessen worden in het Engels of Duits gegeven, zo nodig wordt er voor vertaling gezorgd.

Dit NEWSTART programma is effectief gebleken in de behandeling van:
bullet Reuma   bullet Kanker
bullet Hart- en vaatziekten bullet Hoge bloeddruk
bullet Diabetes bullet Oververmoeidheid
bullet Nieraandoeningen bullet Overgewicht
bullet Rookontwenning bullet Depressie
bullet Stress bullet Allergieën
bullet Slapeloosheid

Kortom, het zijn cursussen om u te helpen precies die veranderingen van gewoonten te maken die uw leven een veel hogere kwaliteit geven. Je weer fit gaan voelen, je werk beter aan kunnen en weer optimaal te kunnen functioneren in je omgeving. Naast de voor ieder toepasbare informatie wordt voor elke cursist een persoonlijk advies voor hem/haar opgesteld.

Informatieaanvraag Eden Lifestyle

Ja, stuurt u mij a.u.b. meer informatie over uw programma's

Ja, ik zou graag aan een komend programma deelnemen, houdt       mij a.u.b. op de hoogte van mogelijke data
Houdt mij a.u.b. op de hoogte van de data van gezondheids-       avonden.

Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Email: *
Telefoon: *
img
 
© 2014 DE ARK. All Rights Reserved